Pohja:

2 munaa

3/4dl sokeria

1dl vehnäjauhoja 

1/2 tl leivinjauhetta 

1tl vaniljasokeria

Täyte: 

4 liivatelehteä 

200g maustamatonta tuorejuustoa 

2 rkl kiehuvaa vettä 

1 1/2dl sokeria 

3tl vaniljasokeria 

2 1/2 rkl sitruunamehua 

2,5dl Flora vispiä

Kuorrute: 

2prk persikkasosetta 

3 liivatetta 

2 rkl vettä 

 

Pohja: Munat ja sokeri vaahdoksi, sekoitetut kuivat aineet vaahtoon. Paistetaan 24 halkaisijalta olevassa irtopohjavuoassa 200 asteessa noin 15min.

Kuorrutus: Liota liivatteita kylmässä vedessä n 5 minuuttia. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Sulata liivate kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää liivate ohkaisena nauhana seokseen, sekoita varovasti. Kaada täyte nopeasti pohjan päälle. Tasoita pintaa tarvittaessa. Nosta jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.

Täyte: Laita liivate kylmään veteen 5 minuutiksi. kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi. Sulata liivatteet veteen ja lisää mangosose, sekoita tasaiseksi. Kaada kakun päälle ja nosta kylmään hyytymään pariksi tunniksi.