200 g margariinia (Flora)
3 dl sokeria
1 dl siirappia
1 1/3 dl vettä
2 tl inkivääriä
2 rlk kanelia
2 tl neilikkaa
1 tl kardemummaa
2 tl jauhettua pomeranssinkuorta
2 tl soodaa
10 dl vehnäjauhoja
Kiehautetaan kevyesti kattilassa rasva, sokeri, ja siirappi.
Lisätään vesi, mausteet, sooda ja vehnäjauhot
ja sekoitetaan tasaiseksi.
Laitetaan jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi. (Hätäiselle, kuten meikäläinen, riittää 6 tuntiakin..)
Paistetaan 225° noin 5 -10 min, huom! jätä vaaleiksi!!
Ei siitä ihan samanlaista taloa saanut kuin tavallisesti piparitaikinasta, mutta talo kuitenkin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.