24 viipaletta paahtoleipää
175g Kavli kinkkusulatejuustoa
200g Arla Keittiö® Kevyt crème fraiche, paprika & chili
200g Atria Levitettävä Tomaattiherkku Maksamakkara
6dl lihalientä
250g kinkkusuikaleita

400g sulatejuustoa
majoneesia
pieniä tomaatteja
suolakurkkua
kinkkuviipaleita
tuore kurkkua

Astian pohjalle kannattaa ensimmäisenä laittaa kelmu. Sitä apuna käyttäen on helpompi tukea kakku, kun se laitetaan jääkaappiin kostumaan.

Yhdessä kerroksessa on 6 palaa paahtoleipää. Ensin laitetaan leivät ja kostutetaan ne. Ensimmäiseen kerrokseen tuli créme fraiche ja 1/3 kinkkusuikaleista. Toinen kerros leipiä, kostutus ja päälle kinkkusulatejuusto sekä 1/3 kinkkusuikaleista.

Kolmas kerros leipiä, kostutus ja päälle maksamakkara sekä loput kinkkusuikaleet. Neljännen leipä kerroksen jälkeen kostutus sekä kääriminen kelmuun ja kakku jääkaappiin kostumaan. Laita kakun päälle painoa, itse käytin leivinlautaa jonka päällä oli kaksi purkkia maitoa :D Annetaan kostua vähintään 2 tuntia.

Kun kakku on kostunut tehdään sulatejuustosta ja majoneesista notkea seos ja levitetään se kakun päälle. Koristellaan maun mukaan.